Jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz A poza tym nikt uczony z nieba nie spadł Do wszystkiego trzeba dojść ciężką pracą
Co prawda to prawda - trzeba do tego miec anielska cierpliwość tymczasem ja "walcze" z dekorowaniem kaw i jakoś średnio mi się to udaje
Czyli jak zacznie Ci się udawać w 100% to spokojnie będziesz mogła powiedzieć, że osiągnęłaś to sama swoją pracą i wytrwałością Grunt to się nie poddać
Cuda, cuda, rzeczywiście. Moje dłonie manualnie nie dają rady i żona zwykle takie cuda tworzy. Ostatnio zrobiła tort motylkowy, bardzo podobny do tego na zdjęciu. Prosty, ale jednak przykuwał oko. :-) A ja jej dziś zamówiłem ze Stylowej Zastawy wykrawaczki sercowe, w takim walentynkowym nastroju. :-)
A mi nasunął się taki wniosek. Skoro agnieszkalider użyła tych foremek do zrobienia tego żonkila to dlaczego foremki są nierozdzielone ? Bo fotką niby dopiero zrobiła po naszych prośbach. A żonkil był dodany wcześniej. Jakoś mnie to nie przekonuje niestety.
A mi nasunął się taki wniosek. Skoro agnieszkalider użyła tych foremek do zrobienia tego żonkila to dlaczego foremki są nierozdzielone ? Bo fotką niby dopiero zrobiła po naszych prośbach. A żonkil był dodany wcześniej. Jakoś mnie to nie przekonuje niestety.
Wykrawaczki- zestawi do ciast
Obserwuj wątekOdp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
agnieszkalider
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
misia5
Czyli jak zacznie Ci się udawać w 100% to spokojnie będziesz mogła powiedzieć, że osiągnęłaś to sama swoją pracą i wytrwałością Grunt to się nie poddać
Odp: Odp: Odp: Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
mala-madzia
Co prawda to prawda - trzeba do tego miec anielska cierpliwość tymczasem ja "walcze" z dekorowaniem kaw i jakoś średnio mi się to udaje
Odp: Odp: Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
misia5
Jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz A poza tym nikt uczony z nieba nie spadł Do wszystkiego trzeba dojść ciężką pracą
Odp: Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
mala-madzia
Piękne są takie cudeńka
Ja to chyba nie mam aż takich zdolności by takie rzeczy tworzyć
Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
marek_j
Aannkaa82
Odp: Odp: Wykrawaczki- zestawi do ciast
misia14
też to zauważyłam....