Wyrzeźb sobie dynię! - konkurs

Obserwuj wątek

Odp: Wyrzeźb sobie dynię! - konkurs

Polpal
  • Polpal

• Przepisy: 153
  • Artykuły: 40
Nie mam wyrzeźbionej dyni do pokazania ale coś mnie tu ciągnie do tego wątka, do tego konkursu, jakaś taka magiczna siła, której nie można się odeprzeć... co też to może być...

Odp: Odp: Wyrzeźb sobie dynię! - konkurs

gosiczek821
wiola333 napisał(a):

A to moje dynie , urosły na mojej działce , teraz prezentują się przed domem z fajnymi minkami, wieczorem pięknie świecą. Cały dzień pracy opłacał się, efekt jest niesamowity.

ŚLICZNE

gosiczek821
AnetaŚw napisał(a):

Może być rzeźba z kabaczka ? Przecież to też odmiana dyni )) Mam akurat fotki, bo razem z córką robiłyśmy kiedyś do szkoły. To taki "malutki" krokodylek( ponad metr długości, 1,20 albo 1,30, już nie pamiętam ), zrobiony z dwóch dużych kabaczków i dwóch małych.

Aneta to najciekawsza cukinia jaką widziałam,super!

wiola333
  • wiola333

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 0
gratulacje wszystkim

zmieniono 6 razy (ostatnio 09 lis 2012 17:13 przez wiola333)

Zsa Zsa
  • Zsa Zsa

• Przepisy: 146
  • Artykuły: 2
A oto moje drzewko
obrazek

AnetaŚw
  • AnetaŚw

• Przepisy: 283
  • Artykuły: 1
Dodam jeszcze, że język ma z papryki, ząbki z ząbków ....czosnkowych a oczy z żołędziowych kapelusików

AnetaŚw
  • AnetaŚw

• Przepisy: 283
  • Artykuły: 1
Może być rzeźba z kabaczka ? Przecież to też odmiana dyni )) Mam akurat fotki, bo razem z córką robiłyśmy kiedyś do szkoły. To taki "malutki" krokodylek( ponad metr długości, 1,20 albo 1,30, już nie pamiętam ), zrobiony z dwóch dużych kabaczków i dwóch małych.
obrazek obrazek obrazek

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
To ja się pochwalę swoim dziełem, wyrzeźbiłem zwykłego dyniowego śmieszka z jednym zębem Zajęło mi to 15 minut, a używałem małego nożyka i pilnika do metalu w roli dłuta
obrazek

Wyrzeźb sobie dynię! - konkurs

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Moi drodzy,

Organizujemy nowy konkurs, tym razem na najfajniejszą, najbardziej pomysłową rzeźbę z dyni własnego autorstwa!

Więcej informacji o konkursie szukajcie na stronie głównej, a w tym wątku zamieszczajcie zdjęcia rzeźb - niech będą one jak najbardziej wyraźne, dobrze oświetlone, tak żeby jury mogło docenić te naprawdę najciekawsze dzieła!

Zdjęcia możecie zamieszczać do 1 listopada, do godziny 23 59

Powodzenia!

Odpowiedz na/ edytuj Wyrzeźb sobie dynię! - konkurs