Wpierw to ona musi zrozumiec nas,a juz od dluzszego czasu zauwazylam,ze ma z tym klopoty,ja mysle ze to nie jest Poka,moze jakas zagraniczna studentka
No..ale na zagraniczna studentke, to dosc dobrze jednak wlada polskim jezykiem... chyba, ze .... Glumanda... wyluzuj sie.. cool....
No mam watpliwosci co do poprawnego wladania jezykiem plskim.
Anulka a czemu studentka?Mnie wydaje sie ,ze jak studentka to dawno nia byla,a moze i bardzo dawno.
Wpierw to ona musi zrozumiec nas,a juz od dluzszego czasu zauwazylam,ze ma z tym klopoty,ja mysle ze to nie jest Poka,moze jakas zagraniczna studentka
No..ale na zagraniczna studentke, to dosc dobrze jednak wlada polskim jezykiem... chyba, ze .... Glumanda... wyluzuj sie.. cool....
Anulka a czemu studentka?Mnie wydaje sie ,ze jak studentka to dawno nia byla,a moze i bardzo dawno.
ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?
Obserwuj wątekOdp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?
pusieczek2@wp.pl
Odp: Odp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?
teresa.rembiesa
Jarku tutaj nie chodzi o dysortografię tylko że to się nie trzyma ani d..y ani kupy.
Odp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?
zuzi
Mi sie wydaje że jest to dziecko które nie potrafi poprawnie pisać.
Doro
Odp: Odp: Odp: Odp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?
Anula
A jakos tak mi sie skojarzylo
miki
Odp: Odp: Odp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?
ulcia21
Glumanda