Ja dziś się staram powstrzymywać od pączuchów, ale Ewo - od Ciebie zawsze spróbuję Swoją drogą to ciekawe, że w tym roku tłusty czwartek jest prawie miesiąc później
... a to dlatego od miesiąca jesz po jednym, że w tłusty czwartek wyjątkowo możesz się powstrzymać...?
Ja dziś się staram powstrzymywać od pączuchów, ale Ewo - od Ciebie zawsze spróbuję Swoją drogą to ciekawe, że w tym roku tłusty czwartek jest prawie miesiąc później
Ojej, jakie smakowitości! Ja niestety pączków nie smażyłam, ale chętnie skubnę po jednym z każdego rodzaju Tylko, że dzisiaj, to już pewnie "po ptakach"
Tu w Stanach wszędzie można dostać te typowo amerykańskie donutsy, są one dobre, nawet bardzo jak ktoś lubi pączki, w nieskończonej ilości kształtów i smaków ale...
Ale niedawno odkryłem takie pączki bismarki, są one praktycznie takie same jak robicie tam u siebie, z różnym nadzieniem i polewą chociaż wybór jest dużo mniejszy od donutsów, ten drugi to pączek polski z cukierni w Chicago.
Zapraszam na pączka
Obserwuj wątekOdp: Zapraszam na pączka
kołczu
Odp: Odp: Zapraszam na pączka
cherry
... a to dlatego od miesiąca jesz po jednym, że w tłusty czwartek wyjątkowo możesz się powstrzymać...?
Odp: Zapraszam na pączka
kołczu
zewa
edytaha
bajtek
-Natka-
Następnego dnia są jeszcze lepsze niż zaraz po upieczeniu.
Polpal
Ale niedawno odkryłem takie pączki bismarki, są one praktycznie takie same jak robicie tam u siebie, z różnym nadzieniem i polewą chociaż wybór jest dużo mniejszy od donutsów, ten drugi to pączek polski z cukierni w Chicago.
misia14
wyglądają smakowicie.....porywam jednego.....pomimo, że sama tez smażyłam.....
kołczu