Sposób przygotowania:
Grejpfrutowe miseczki z twarogiem
Twaróg wymieszać ze śmietaną. Grejpfruta dokładnie umyć i sparzyć wrzątkiem.
Potem przekroić na połowę i wydrążyć. Obrać z białej błonki i drobno posiekać. Do twarożku dodać starty ser, część posiekanych orzeszków i część pokrojonego grejpfruta (w zależności ile kto lubi).
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Nałożyć do grejpfrutowych miseczek i posypać na wierzchu grejpfrutem i orzeszkami.
Podawać z pieczywem.
Potem przekroić na połowę i wydrążyć. Obrać z białej błonki i drobno posiekać. Do twarożku dodać starty ser, część posiekanych orzeszków i część pokrojonego grejpfruta (w zależności ile kto lubi).
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Nałożyć do grejpfrutowych miseczek i posypać na wierzchu grejpfrutem i orzeszkami.
Podawać z pieczywem.