bernika

bernika

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 817]

Książka Kucharska: Faszerowane warzywa

Grillowana faszerowana cukinia

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Szybka grillowana faszerwona cukinia to idealna przekąska.

Grillowana faszerowana cukinia Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Grillowana faszerowana cukinia

 

 

Sposób przygotowania:

Grillowana faszerowana cukinia
Cukinie umyc, przekroic wzdłuż na pół, a te jeszcze raz na poł. Każdą czesć wyzłobic delikatnie i wyciagnać środek, ktory należy drobo posiekac. Fete wymieszac z posiekana cukinia, drobno pokrojoną dymka, przyprawic pieprzem i słodką papryką. Farszem nadziać ćwiarki cukinii, posypac papryka i dac na rozgrzany grill. Spryskac oliwa. Piec az do zrumienia spodu. Mozna podać na sałacie skropionej winegretem
Grillowana faszerowana cukinia
Etap 1

Tagi:

cukinia