Sposób przygotowania:
Grillowana marynowana karkówka
Mięso opłukać i osuszyć, pokroić na plastry i rozbić ręką. Papryki, majeranek, sól , pieprz sok z cytryny wymieszać z olejem. Plastry karkówki natrzeć w przygotowanej marynacie. Mięso pozostawić na co najmniej 4 godziny w lodówce, można na całą noc. Plastry mięsa grillować z obu stron tak jak kto lubi.
![Grillowana marynowana karkówka Grillowana marynowana karkówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowana-marynowana-karkowka-344852.jpg)
![Grillowana marynowana karkówka Grillowana marynowana karkówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowana-marynowana-karkowka-344853.jpg)
![Grillowana marynowana karkówka Grillowana marynowana karkówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowana-marynowana-karkowka-344854.jpg)
![Grillowana marynowana karkówka Grillowana marynowana karkówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowana-marynowana-karkowka-344855.jpg)