Sposób przygotowania:
Grillowany oscypek
Oscypek duży kroimy na plastry grubosci 1-1,5cm. Małe oscypki nie wymagają krojenia. Wkładamy ser na grilla i czekamy aż będzie gotowy.Nie zajmuje to dużo czasu ale wszystko zależy od nagrzania grilla. Niektórzy lubią z żurawiną ale mi tak nie smakuje. Wolę z grillowanymi warzywkami.
Bardziej czasochłonna jest wersja z obtoczeniem oscypka w jajku. Ponoć smaczniejsza, ale mnie się absolutnie nie chciało bawić w ten sposób zwłaszcza na świeżym powietrzu tym bardziej że, jajko trzeba gdzies roztrzepać. :)
Bardziej czasochłonna jest wersja z obtoczeniem oscypka w jajku. Ponoć smaczniejsza, ale mnie się absolutnie nie chciało bawić w ten sposób zwłaszcza na świeżym powietrzu tym bardziej że, jajko trzeba gdzies roztrzepać. :)