Sposób przygotowania:
Kolorowe danie wegetariańskie
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kostkę. Warzywa myjemy i osuszamy z wody. Papryki kroimy i usuwamy gniazda nasienne, kroimy w kostkę. Seler naciowy obieramy i kroimy na kawałki.
Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy i smażymy pokrojone warzywa. Wlewamy wodę i gotujemy. Kroimy cukinię na małe kawałki i dodajemy do warzyw. Gotujemy do miękkości, dodajemy koncentrat pomidorowy i pokrojony koperek. Doprawiamy do smaku przyprawami i zagotowujemy.
Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy i smażymy pokrojone warzywa. Wlewamy wodę i gotujemy. Kroimy cukinię na małe kawałki i dodajemy do warzyw. Gotujemy do miękkości, dodajemy koncentrat pomidorowy i pokrojony koperek. Doprawiamy do smaku przyprawami i zagotowujemy.