eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Grzanki Eli pszenne i razowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Grzanki pszenne i razowe.Pyszny dodatek do kremowych zup.

Grzanki Eli pszenne i razowe

Składniki:

Grzanki Eli pszenne i razowe

 

  • 3 bułki pszenne
  • 3 bułki razowe
  • 8 łyżek masła klarowanego

Sposób przygotowania:

Grzanki Eli pszenne i razowe
Pokroić w kostkę bułki pszenne.Na głębszej patelni roztopić 4 łyżki masła klarowanego,dodać pokrojone bułki,wymieszać i smażyć na złoty kolor.Bułki razowe również pokroić w kostkę.Na patelni roztopić resztę masła klarowanego,dodać pokrojone bułki razowe,wymieszać i usmażyć grzanki.Grzanki to pyszny dodatek do kremowych zup.Smacznego!