Sposób przygotowania:
Grzanki serowe z ketchupem
Bagietka może być nieświeża, grzanki tak będą smaczne. Pokroić ją ukośnie w kromki, ułożyć na desce. Ser żółty zetrzeć na małej lub grubszej tarce i dodać do niego 3 sosy: ketchup, musztardę i majonez. Mozna ich użyc nieco mniej. Do smaku dosypać ziół prowansalskich oraz soli i pieprzu. Tak przygotowanym farszem posmarować bagietkę i zapiec w 180 stopniach w piekarniku. Powinna byc chrupiąca, a ser stopiony. Podawać je do zup i sałatek oraz grilla.
![Grzanki serowe z ketchupem Grzanki serowe z ketchupem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzanki-serowe-z-ketchupem-117023.jpg)
![Grzanki serowe z ketchupem Grzanki serowe z ketchupem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzanki-serowe-z-ketchupem-117024.jpg)
![Grzanki serowe z ketchupem Grzanki serowe z ketchupem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzanki-serowe-z-ketchupem-117025.jpg)
![Grzanki serowe z ketchupem Grzanki serowe z ketchupem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzanki-serowe-z-ketchupem-117026.jpg)