sylwioslawa

sylwioslawa

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 412]

Grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Wspaniały dodatek do sałatek i wędlin

Grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

Składniki:

Grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

 

Sposób przygotowania:

Grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym
Bagietkę pokroić i wyłożyć na brytfance, którą wcześniej należy wyłożyć papierem do pieczenia. Czosnek przeciskamy przez praskę i mieszamy z masłem. Pietruszkę dokładnie myjemy i drobno siekamy. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki, zioła prowansalski do masła. Doprawiamy solą i pieprzem. Tak przygotowanym masłem smarujemy bagietki i wstawiamy do piekarnika na 10-15 minut w temperaturze 200 stopni. Smacznego.

Tagi:

zioła