Sposób przygotowania:
Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg
Pieczarki kroimy i smażmy na patelni z odrobinką oleju. Następnie kroimy cebulkę w piórka i dorzucamy do pieczarek. Smażymy do miękkości i wygotowania wody. W trakcie kroimy ciasto na 3:5 (w kratki). Nakładamy na nie farsz i zawijamy. Całość układamy na blasze do pieczenia i wkładamy do rozgrzanego piekarnika 175C na ok 20 min. Jak osiągną złocisty kolor są gotowe do jedzenia. Życzymy smacznego :)
![Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-paszteciki-z-ciasta-francuskieg-196288.jpg)
![Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-paszteciki-z-ciasta-francuskieg-196289.jpg)
![Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-paszteciki-z-ciasta-francuskieg-196290.jpg)
![Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg Grzybowe paszteciki z ciasta francuskieg](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzybowe-paszteciki-z-ciasta-francuskieg-196291.jpg)