Sposób przygotowania:
Gulasz z ryby...
Rybę pokroić, w kostkę ..Paprykę w paski...I cebulę drobno posiekać....
Ryba powinna być nie całkowicie rozmrożona(wtedy puści więcej soku i się nie przypali...)
Wszystko wrzucamy do garnuszka lub na głębszą patelnie....
Do momentu kiedy ryba i papryka nie puszczą soku musimy dość często ale delikatnie mieszać...Przyprawić do smaku...
Dusić na wolnym ogniu 15 minut,aż papryka zmięknie..
Zalać sokiem pomidorowym zagotować i gotowe....
Szybkie- Łatwe-Smaczne..
Ryba powinna być nie całkowicie rozmrożona(wtedy puści więcej soku i się nie przypali...)
Wszystko wrzucamy do garnuszka lub na głębszą patelnie....
Do momentu kiedy ryba i papryka nie puszczą soku musimy dość często ale delikatnie mieszać...Przyprawić do smaku...
Dusić na wolnym ogniu 15 minut,aż papryka zmięknie..
Zalać sokiem pomidorowym zagotować i gotowe....
Szybkie- Łatwe-Smaczne..
wedith1