Sposób przygotowania:
Idealna kanapka z chorizo i warzywami
Świeżą bagietkę ok 30 cm przekrajam wzdłuż.
Następnie środek polewam ulubionym sksem może to być ketchup,majonez czy musztarda.
Następnie kładę porcję nix sałat. Paprykę myję i kroję w słupki. Kładę w środek.
Układam plastry chorizo ja użyłam pikantnego.
Ogórki kroję w słupki kładę na wierzch. Bagietkę zawijam w folię aluminiową lub papier śniadaniowy.
Smacznego.
Następnie środek polewam ulubionym sksem może to być ketchup,majonez czy musztarda.
Następnie kładę porcję nix sałat. Paprykę myję i kroję w słupki. Kładę w środek.
Układam plastry chorizo ja użyłam pikantnego.
Ogórki kroję w słupki kładę na wierzch. Bagietkę zawijam w folię aluminiową lub papier śniadaniowy.
Smacznego.