Neill Anthony

Neill Anthony

Starszy Kucharz
[Przepisów: 14]

Kanapka z pieczoną wieprzowiną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kanapka z pieczoną wieprzowiną podana na ciepło to pyszna propozycja dla fanów mięsnych przekąsek. Musicie spróbować jak wybornie smakuje!

Kanapka z pieczoną wieprzowiną

Składniki:

Kanapka z pieczoną wieprzowiną

 

  • Ugotowana szyjka wieprzowa

 

 

  • Majonez

 

  • Papryczka chilli

 

  • Kremowy serek

 

  • Serek wiejski

 

  • Chleb

Sposób przygotowania:

Kanapka z pieczoną wieprzowiną
Rozgrzej piekarnik lub toster. Papryczkę chilli pokrój i zmieszaj z majonezem. Następnie dodaj po łyżce kremowego serka i serka wiejskiego a następnie wymieszaj.

Posmaruj mieszanką chleb i na wierzch wyłóż mięso. Pokrój ogórki i przełóż na kanapkę. Przykryj druga kromką i podpiecz do zarumienienia.

Przepis z Polsat Food Network.