Sposób przygotowania:
Jaglanka z pomarańczą, bananem i czekoladą
Pomarańczę parzymy, obieramy ze skórki, dzielimy na cząstki, a te kroimy na mniejsze kawałki.
Banana obieramy i kroimy w plasterki.
Czekoladę ścieramy na tarce o małych oczkach.
Płatki jaglalne wsypujemy do garnuszka. Dodajemy mleko. Zagotowujemy, a następnie gotujemy na mniejszym ogniu, mieszając, przez 5 minut. Dodajemy banana, blendujemy.
Do każdej porcji jaglanki dodajemy porcję pomarańczy oraz startej czekolady.
Banana obieramy i kroimy w plasterki.
Czekoladę ścieramy na tarce o małych oczkach.
Płatki jaglalne wsypujemy do garnuszka. Dodajemy mleko. Zagotowujemy, a następnie gotujemy na mniejszym ogniu, mieszając, przez 5 minut. Dodajemy banana, blendujemy.
Do każdej porcji jaglanki dodajemy porcję pomarańczy oraz startej czekolady.
robaczek
lukrowanepierniczki