sandra200

sandra200

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Jaja nadziewane wędzoną rybą

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

doskonała przekąska

Jaja nadziewane wędzoną rybą

Składniki:

Jaja nadziewane wędzoną rybą

 

  • 8 jaj,
  • 1 wędzona ryba,
  • 1 łyżeczka musztardy,
  • natka pietruszki,
  • sól i pieprz.

Sposób przygotowania:

Jaja nadziewane wędzoną rybą
Jajka ugotować na twardo przekroić wzdłuż na połowy wyjąć żółtka.Rybę obrać ze skóry i ości,czyste mięso ryby i żółtka rozetrzeć widelcem dodać musztardę natkę pietruszki sól i pieprz do smaku wymieszać i nadziewać jajka.

Tagi:

ryba ryby