Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem
Jajka gotujemy na twardo, a gdy wystygną obieramy je i kroimy na połówki. Delikatnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy je tłuczkiem do ziemniaków.
Do żółtek dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka.
Szczypiorek i papryczki drobno siekamy i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy majonez, przyprawiamy farsz pieprzem i solą i dokładnie mieszamy.
Faszerujemy jajka.
Do żółtek dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka.
Szczypiorek i papryczki drobno siekamy i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy majonez, przyprawiamy farsz pieprzem i solą i dokładnie mieszamy.
Faszerujemy jajka.
![Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-tunczykiem-i-szczypiorkiem-593863.jpg)
![Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-tunczykiem-i-szczypiorkiem-593864.jpg)
![Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-tunczykiem-i-szczypiorkiem-593865.jpg)
![Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem Jajka faszerowane tuńczykiem i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-tunczykiem-i-szczypiorkiem-593866.jpg)
lukrowanepierniczki