Sposób przygotowania:
Jajecznica rybna
Marchewkę obieramy, myjemy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Selera siekamy drobno. kapustę pekińska drobno siekamy.
Dymke drobno siekamy i szklimy na rozpuszczonym na patelni oleju kokosowym. Dodajemy selera i marchewke i podsmażamy 2 minuty, dodajemy kapustę. Jajka roztrzepujemy w misce z rozdrobnionymi szprotakmi razem z sosem pomidorowym oraz z ziołami i przyprawami - wylewamy na patelnię.
Smażymy mieszając aż jajecznica się zetnie.
Dymke drobno siekamy i szklimy na rozpuszczonym na patelni oleju kokosowym. Dodajemy selera i marchewke i podsmażamy 2 minuty, dodajemy kapustę. Jajka roztrzepujemy w misce z rozdrobnionymi szprotakmi razem z sosem pomidorowym oraz z ziołami i przyprawami - wylewamy na patelnię.
Smażymy mieszając aż jajecznica się zetnie.
Magdalena88
Marika-