Sposób przygotowania:
Jajecznica z kiełbasa i fasolka szparago
Fasolkę myjemy, kroimy w kawałki gotujemy milka minut w osolonym wrzątku, osdączamy na sicie.
Kiełbase kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię z lekko rozgrzanym olejem, podsmazamy do zrumienienia kiełbasy.
Jajka wbijamy kolejnodo miseczki sprawdzając ich świezość a potem wlewamy na patelnię. Dodajemy fasolkę oraz sól i pieprz. Smazymy cał yczas mieszając aż jajecznica sie zetnie do naszej ulubionej kosystencji.
Kiełbase kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię z lekko rozgrzanym olejem, podsmazamy do zrumienienia kiełbasy.
Jajka wbijamy kolejnodo miseczki sprawdzając ich świezość a potem wlewamy na patelnię. Dodajemy fasolkę oraz sól i pieprz. Smazymy cał yczas mieszając aż jajecznica sie zetnie do naszej ulubionej kosystencji.