Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane pastą jajeczną
Jajka myjemy. Wkładamy do garnka zalewamy woda, gotujemy około 7 minut od zagotowania dodając szczyptę soli.
Jajka po ugotowaniu zalewamy obficie zimną wodą wtedy łatwiej się je będzie obierać.
Po ugotowaniu jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce (grube oczka) albo prostym sposobem ugniatamy widelcem, łączymy z majonezem dodając musztardę, pokrojoną rzodkiewkę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku.
Połówki jajek układamy na talerzu nakładamy pastę jajeczną, dekorujemy według uznania.
Jajka po ugotowaniu zalewamy obficie zimną wodą wtedy łatwiej się je będzie obierać.
Po ugotowaniu jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce (grube oczka) albo prostym sposobem ugniatamy widelcem, łączymy z majonezem dodając musztardę, pokrojoną rzodkiewkę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku.
Połówki jajek układamy na talerzu nakładamy pastę jajeczną, dekorujemy według uznania.
gusia1000