Sposób przygotowania:
Śledzie z fetą i czerwonym pesto
Z marynowanych śledzi pozbywamy się skóry. Ser feta kroimy w kosteczkę.
Na każdy płat śledzia układamy po kostce sera feta i zwijamy w rulonik.
Cebulę obieramy, myjemy w kroimy w kosteczkę. Układamy cebulę w naczyniu ( ja to robię w żaroodpornym). Następnie układamy ruloniki.
Na każdy wykładamy po łyżeczce czerwonego pesto. Polewamy olejem.
Najlepiej smakują po kilku godzinach spędzonych w lodówce.
Przekładamy na talerz. Smacznego ;)
Na każdy płat śledzia układamy po kostce sera feta i zwijamy w rulonik.
Cebulę obieramy, myjemy w kroimy w kosteczkę. Układamy cebulę w naczyniu ( ja to robię w żaroodpornym). Następnie układamy ruloniki.
Na każdy wykładamy po łyżeczce czerwonego pesto. Polewamy olejem.
Najlepiej smakują po kilku godzinach spędzonych w lodówce.
Przekładamy na talerz. Smacznego ;)