Sposób przygotowania:
Jajka nadziewane pastą z awokado
Jajka gotuję na twardo, studzę i obieram. Przecinam na połówki, wyciągam delikatnie żółtka.
Awokado obieram, wyciągam pestkę i rozgniatam w misce, za pomocą ugniatacza do ziemniaków ( można widelcem). Skrapiam sokiem z cytryny i mieszam. Dodaję żółtka, które rozdrabniam łyżką, wsypuję posiekany szczypiorek, doprawiam solą, pieprzem czosnkowym i czosnkiem w granulkach. Wszystko mieszam z majonezem. Użyłam łagodnego .
Gotową pastą wypełniam połówki białek.
Awokado obieram, wyciągam pestkę i rozgniatam w misce, za pomocą ugniatacza do ziemniaków ( można widelcem). Skrapiam sokiem z cytryny i mieszam. Dodaję żółtka, które rozdrabniam łyżką, wsypuję posiekany szczypiorek, doprawiam solą, pieprzem czosnkowym i czosnkiem w granulkach. Wszystko mieszam z majonezem. Użyłam łagodnego .
Gotową pastą wypełniam połówki białek.