Sposób przygotowania:
Jajka w sosie po tatarsku
Zalewa :
4,5 szkl wody, szkl octu, pół szkl cukru, liść laurowy i ziele angielskie, łyżeczka soli. To zagotować
Później dać do tego pokrojone pieczarki i cebulę i gotować aż zmięknie ( przy większej ilości można dać do słoików i zapasteryzować). Odcedzić dodać do tego pokrojone ogórki i wymieszać z majonezem. Jajka obrać i przekroić na połówki dać do salaterki i zalać pieczarkami. Naprawdę pychota
4,5 szkl wody, szkl octu, pół szkl cukru, liść laurowy i ziele angielskie, łyżeczka soli. To zagotować
Później dać do tego pokrojone pieczarki i cebulę i gotować aż zmięknie ( przy większej ilości można dać do słoików i zapasteryzować). Odcedzić dodać do tego pokrojone ogórki i wymieszać z majonezem. Jajka obrać i przekroić na połówki dać do salaterki i zalać pieczarkami. Naprawdę pychota
misia53