Sposób przygotowania:
Kolorowa sałatka ze szpinakiem, jajkiem i halloumi
1. Świeży szpinak, winogrona i pomidora myjemy , następnie dokładnie osuszamy.
2. Ugotowane jajka kroimy w plasterki, pomidora w półplasterki, a z kolei ser halloumi w paseczki. Duże winogrona to przekrawamy na pół, małe pozostawiamy bez krojenia.
3. Na talerzu lub w miseczce układamy wszystkie przygotowane wcześniej składniki sałatki, skrapiamy oliwą z suszonych pomidorów i podajemy. Podałam z grzankami z bułki. Smacznego życzę.
2. Ugotowane jajka kroimy w plasterki, pomidora w półplasterki, a z kolei ser halloumi w paseczki. Duże winogrona to przekrawamy na pół, małe pozostawiamy bez krojenia.
3. Na talerzu lub w miseczce układamy wszystkie przygotowane wcześniej składniki sałatki, skrapiamy oliwą z suszonych pomidorów i podajemy. Podałam z grzankami z bułki. Smacznego życzę.
mocsłodkości
lukrowanepierniczki