beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Jajka z farszem

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Smaczne jajeczka na każdą okazję

Jajka z farszem

Składniki:

Jajka z farszem

 

  • 4 jajka
  • 1/2 szklanki drobno startego żółtego sera
  • 2 łyżki drobno pokrojonego pora
  • sól, pieprz
  • majonez

 

Sposób przygotowania:

Jajka z farszem
Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić wzdłuż na połowy. Wyjąć żółtka i rozkruszyć widelcem. Dodać por i ser. Oprószyć solą i pieprzem i wymieszać. Dodać majonez. Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek. Majonezu dodajemy niezbyt dużo, by farsz nie był za rzadki.