Sposób przygotowania:
Jajka z szynką
Jajka nakłuwamy pinezką i gotujemy na twardo. Ugotowane zalewamy zimną wodą i odstawiamy do wystudzenia.
Wystudzone jajka obieramy ze skorupki i kroimy na połówki wzdłuż. Łyżeczką wyjmujemy żółtka i kroimy je na bardzo drobną kostkę razem z szynką.
Składniki dokładnie mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Każde jajko napełniamy farszem.
Wystudzone jajka obieramy ze skorupki i kroimy na połówki wzdłuż. Łyżeczką wyjmujemy żółtka i kroimy je na bardzo drobną kostkę razem z szynką.
Składniki dokładnie mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Każde jajko napełniamy farszem.
SylaUla
superbaba4
Polecam. Moje dzieci je uwielbiają :)