Sposób przygotowania:
Jajka z gotowaną szynką
Plastry szynki kroimy w drobną kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy wzdłuż na połowy. Z każdej połówki jajka wyjmujemy żółtko. Żółtka rozkruszamy widelcem albo drobno kroimy nożem.
Natkę pietruszki płuczemy i drobno siekamy. Szynkę, żółtka i natkę mieszamy i łączymy majonezem.
Doprawiamy do smaku. Na dno każdej połówki jajka kładziemy troszkę chrzanu i napełniamy je przygotowanym farszem.
Natkę pietruszki płuczemy i drobno siekamy. Szynkę, żółtka i natkę mieszamy i łączymy majonezem.
Doprawiamy do smaku. Na dno każdej połówki jajka kładziemy troszkę chrzanu i napełniamy je przygotowanym farszem.
BozenaMatuszczyk
katarzynka455
Dziękuję:))