Sposób przygotowania:
Kaczka w makaronie
Ugotowałam makaron chiński według przepisu na opakowaniu.Z piersi kaczki ściągnęłam skórę pokroiłam mięso w paseczki wymiary 1x7,5 cm.Wymieszałam z sosem sojowym. Tak przygotowane mięso usmażyłam na oleju arachidowym -dodając posiekany ząbek czosnku oraz posiekaną cebulę. Smażyłam ciągle mieszając. Na koniec wymieszałam z wywarem.Dusiłam parę minut 3-5 minut. Dorzuciłam makaron .Wymieszałam.Podgrzałam.,Podawałam na gorąco.
Babciagramolka
zbysiowa
0MasterChef0
Zastanawiałem się czemu tak czepiają się i czepiają "Smakowitej88"...ale po przejrzeniu kilku przepisów ze zdjęciami i głownie bez - mi wystarczyło... tu chyba wszyscy się gubią..............