Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Kapusta pekińska z czarną porzeczką :

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Aromatyczna , słodko-winna surówka z kapusty pekińskiej. Szybka .

Kapusta pekińska z czarną porzeczką :

Składniki:

Kapusta pekińska z czarną porzeczką :

 

  • 1 szklanka pokrojonej drobno kapusty pekińskiej
  • 1 łyżka oleju
  • 2 łyżeczki konfitury z czarnej porzeczki ( mało słodzonej )
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • pieprz mielony
  • 2 łyżki pokrojonej natki pietruszki

 

Sposób przygotowania:

Kapusta pekińska z czarną porzeczką :
Kapustę polać sokiem z cytryny i olejem . Dodać konfiturę . Wymieszać i lekko ugnieść by zmiękła. Doprawić pieprzem .Posypać natką pietruszki.

Tagi:

kapusta