iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką czerwoną

Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką

Składniki:

Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką

 

 

Sposób przygotowania:

Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką
Kaszę jaglana gotujemy według przepisu na opakowaniu . Pod koniec gotowania dodajemy sol lub przyprawę uniwersalną i troszkę masła mieszamy . Odstawiamy pod przykryciem . Następnie dodajemy do kaszy tuńczyka ,którego najpierw odcedzamy z nadmiaru oleju . Paprykę czerwona myjemy usuwamy gniazda nasienne , kroimy drobno w kosteczkę i dodajemy do kaszy . Szczypior siekamy mieszamy z kasza . Doprawiamy pieprzem Podajemy ozdobione koperkiem .