Sposób przygotowania:
Kaszanka z wątrobą z grilla
1) Kaszankę układamy na folii aluminiowej.
2) Cebulę obieramy, kroimy w plasterki i układamy na kaszance.
3) Kaszankę posypujemy papryką ostrą, przyprawą pomidorowo-ziołową z czosnkiem niedźwiedzim i solą himalajską ziołową.
4) Zawijamy kaszankę w folię aluminiową.
5) Kaszanki zawinięte w folię aluminiową układamy na grillu i grillujemy.
6) Co jakiś czas odkrywamy kaszankę i sprawdzamy czy jest już gotowa.
7) Gotową kaszankę przekładamy na talerzyki.
Z limonki wyciskamy sok i skrapiamy nim kaszankę przed podaniem.
8) Paprykę konserwową kroimy w paski, a ogórki kiszone w plasterki, podajemy z kaszanką.
2) Cebulę obieramy, kroimy w plasterki i układamy na kaszance.
3) Kaszankę posypujemy papryką ostrą, przyprawą pomidorowo-ziołową z czosnkiem niedźwiedzim i solą himalajską ziołową.
4) Zawijamy kaszankę w folię aluminiową.
5) Kaszanki zawinięte w folię aluminiową układamy na grillu i grillujemy.
6) Co jakiś czas odkrywamy kaszankę i sprawdzamy czy jest już gotowa.
7) Gotową kaszankę przekładamy na talerzyki.
Z limonki wyciskamy sok i skrapiamy nim kaszankę przed podaniem.
8) Paprykę konserwową kroimy w paski, a ogórki kiszone w plasterki, podajemy z kaszanką.
katarzynka455