Sposób przygotowania:
Burger z boczkiem i serem kozim
1) Bułki przekrajamy na połowy tak aby góra była trochę większa.
2) Dolne połówki bułek smarujemy musztardą.
3) Na musztardzie układamy plasterki salami.
4) Kotlety do burgera kładziemy na rozgrzaną patelnię.
5) Na podsmażone kotlety kładziemy boczek.
6) Przewracamy kotlety z boczkiem na drugą stronę.
7) Na pustej stronie układamy ser kozi.
8) Kiedy ser się lekko rozpuści, przekładamy kotlety na połówki bułek z salami.
9) Na górę kładziemy po podsmażonym plastrze boczku.
10) Na boczku kladziemy plaster sera koziego.
11) Przykrywamy górną połową bułki i burgery gotowe.
2) Dolne połówki bułek smarujemy musztardą.
3) Na musztardzie układamy plasterki salami.
4) Kotlety do burgera kładziemy na rozgrzaną patelnię.
5) Na podsmażone kotlety kładziemy boczek.
6) Przewracamy kotlety z boczkiem na drugą stronę.
7) Na pustej stronie układamy ser kozi.
8) Kiedy ser się lekko rozpuści, przekładamy kotlety na połówki bułek z salami.
9) Na górę kładziemy po podsmażonym plastrze boczku.
10) Na boczku kladziemy plaster sera koziego.
11) Przykrywamy górną połową bułki i burgery gotowe.