Smakowita

Smakowita

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 474]

Kiełbaska z patelni z majerankiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Propozycja na kiełbaskę prawie jak z grilla na deszczową pogodę

Kiełbaska z patelni z majerankiem

Składniki:

Kiełbaska z patelni z majerankiem

 

  • 3 laski kiełbaski podwawelskiej
  • przeprawa go grilla
  • majeranek
  • 1 łyżka oliwy

Sposób przygotowania:

Kiełbaska z patelni z majerankiem
Kiełbaski umyć osuszyć i ponacinać nożem. Przekroić na połówki i ułożyć na rozgrzanej patelni z oliwą.Smażymy na średnim ogniu często przewracając na drugą stronę.Jak się ładnie zarumienią posypać przyprawą i majerankiem z jednej i drugiej strony.

Tagi:

grill