Sposób przygotowania:
klejki
Na początek na rozgrzana patelnię wlać mleko. Dodać cukier. Stale ucierać. Trzeba uważać, żeby się nie przypaliło bo sie nie uda.
Kiedy zgęstnieje zdjąć z ognia. Nie przerywając ucierania, dodawać masło. Dokładnie wszystko utrzeć.
Wlać do formy. Pozostawić do ostygnięcia. Po czym pokroić na małe prostokąte kosteczki. Po ostygnieciu polecam polać polewą czekoladową,toffi lub orzechową.Włożyc do lodówki na 20 minut.
Kiedy zgęstnieje zdjąć z ognia. Nie przerywając ucierania, dodawać masło. Dokładnie wszystko utrzeć.
Wlać do formy. Pozostawić do ostygnięcia. Po czym pokroić na małe prostokąte kosteczki. Po ostygnieciu polecam polać polewą czekoladową,toffi lub orzechową.Włożyc do lodówki na 20 minut.