Sposób przygotowania:
Kokoski wg Justyny
Biszkopt:
Białka ubić z cukrem , dodać żółtka ubić. Pod koniec dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec 25 minut. Ostudzić.
Polewa: Margarynę roztopić , dodać cukier puder , kakao i mleko mieszać żeby się nie przypaliło. Gotować ok 2-3 minutki.
Przygotowanie:
Biszkopt pokroić na kwadraty, obtaczać w polewie i kokosie.
Polewę trzeba co jakiś czas podgrzewać.
Białka ubić z cukrem , dodać żółtka ubić. Pod koniec dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec 25 minut. Ostudzić.
Polewa: Margarynę roztopić , dodać cukier puder , kakao i mleko mieszać żeby się nie przypaliło. Gotować ok 2-3 minutki.
Przygotowanie:
Biszkopt pokroić na kwadraty, obtaczać w polewie i kokosie.
Polewę trzeba co jakiś czas podgrzewać.