Sposób przygotowania:
Koktajl brzoskwiniowo - arbuzowy
Brzoskwinie myjemy i wycieramy ręcznikiem papierowym, kroimy na mniejsze kawałki.
Z arbuza odkrawamy skórkę z białą częścią. Miąższ pozbawiamy pestek i kroimy na mniejsze kawałeczki.
Do kielicha blendera lub wysokiego pojemnika przekładamy pokrojone owoce, wlewamy napój aloesowy i dodajemy cukier wanilinowy oraz kwasek cytrynowy, blendujemy na gładki koktajl.
Gotowy przelewamy do dwóch szklanek.
Z arbuza odkrawamy skórkę z białą częścią. Miąższ pozbawiamy pestek i kroimy na mniejsze kawałeczki.
Do kielicha blendera lub wysokiego pojemnika przekładamy pokrojone owoce, wlewamy napój aloesowy i dodajemy cukier wanilinowy oraz kwasek cytrynowy, blendujemy na gładki koktajl.
Gotowy przelewamy do dwóch szklanek.