Sposób przygotowania:
Koktajl wieloowocowy
Czereśnie, truskawki oraz brzoskwinie dokładnie myjemy.
Truskawki pozbawiamy szypułek i kroimy na mniejsze kawałki wrzucamy do wysokiego naczynia. Czereśnie pozbawiamy ogonków oraz pestek, kroimy na połówki i dorzucamy do truskawek. Brzoskwinie pozbawiamy pestek i kroimy na ćwiartki. Maliny przebieramy i odrzucamy te, które są z lokatorami, po czym dodajemy do pozostałych owoców.
Wszystkie owoce dokładnie miksujemy za pomocą blendera.
Gdy uzyskamy jednolitą konsystencję do zmiksowanych owoców wlewamy maślankę i dokładnie mieszamy.
Gotowy koktajl rozlewamy do kieliszków lub szklanek.
Truskawki pozbawiamy szypułek i kroimy na mniejsze kawałki wrzucamy do wysokiego naczynia. Czereśnie pozbawiamy ogonków oraz pestek, kroimy na połówki i dorzucamy do truskawek. Brzoskwinie pozbawiamy pestek i kroimy na ćwiartki. Maliny przebieramy i odrzucamy te, które są z lokatorami, po czym dodajemy do pozostałych owoców.
Wszystkie owoce dokładnie miksujemy za pomocą blendera.
Gdy uzyskamy jednolitą konsystencję do zmiksowanych owoców wlewamy maślankę i dokładnie mieszamy.
Gotowy koktajl rozlewamy do kieliszków lub szklanek.