Sposób przygotowania:
Koktajl owsiano-egzotyczny
Mleko wlać do rondelka i dodać płatki owsiane. Ugotować do miękkości i wystudzić. Limonkę wyszorować, przekroić i wycisnąć sok.
Mango obrać, usunąć pestkę, a miąższ rozdrobnić i wrzucić do płatków owsianych. Dodać sok z limonki i miód. Całość zmiksować na idealnie gładki koktajl. Podawać w temp. pokojowej lub schłodzony (wtedy warto owsiankę schłodzić w lodówce przed miksowaniem napoju).
Mango obrać, usunąć pestkę, a miąższ rozdrobnić i wrzucić do płatków owsianych. Dodać sok z limonki i miód. Całość zmiksować na idealnie gładki koktajl. Podawać w temp. pokojowej lub schłodzony (wtedy warto owsiankę schłodzić w lodówce przed miksowaniem napoju).
![Koktajl owsiano-egzotyczny Koktajl owsiano-egzotyczny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-owsiano-egzotyczny-384834.jpg)
![Koktajl owsiano-egzotyczny Koktajl owsiano-egzotyczny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-owsiano-egzotyczny-384835.jpg)
![Koktajl owsiano-egzotyczny Koktajl owsiano-egzotyczny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-owsiano-egzotyczny-384836.jpg)
![Koktajl owsiano-egzotyczny Koktajl owsiano-egzotyczny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-owsiano-egzotyczny-384837.jpg)