Sposób przygotowania:
Koktajl z kaszy i mleczka kokosowego
Ostudzoną kaszę jęczmienną dokładnie miksujemy blenderem. Dodajemy mleko oraz mleczko kokosowe i znowu miksujemy. Doprawiamy do smaku cukrem oraz sporą ilością cynamonu. Mocno chłodzimy. Wlewamy do kieliszków (ładnie się prezentują w tych do martini), posypujemy płatkami migdałów oraz odrobiną cynamonu.
![Koktajl z kaszy i mleczka kokosowego Koktajl z kaszy i mleczka kokosowego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-kaszy-i-mleczka-kokosowego-109975.jpg)
![Koktajl z kaszy i mleczka kokosowego Koktajl z kaszy i mleczka kokosowego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-kaszy-i-mleczka-kokosowego-109976.jpg)