Cztery pory roku to konkurs, dzięki któremu wybierzemy potrawy będące królami wiosenny, lata, jesieni i zimy. Każda z pór roku jest wyjątkowa - tę niepowtarzalność łatwo zauważyć w kuchni. Dzięki zróżnicowaniu, przyrządzanie potraw staje się atrakcyjniejsze! Zachęcamy Was do zabawy, która wymaga myślenia sezonowego!
Zima to czas odpoczynku i ogólnego spokoju. Nastrój ten dość szybko przenika do naszych kuchni. Na pierwsze miejsce wysuwają się sycące potrawy mięsne, rozgrzewające i treściwe zupy, czy pachnący dzieciństwem domowy chleb. Swoje pięć minut mają także zdrowe kasze i aromatyczne gulasze. Babeczki, serniki, pierniki i pączki bez wyrzutów sumienia znikają z talerza.
Zimowe smaki dają poczucie kulinarnego spełnienia. Sycą i rozpieszczają podniebienia. Z czułością otulają zziębnięte kubki smakowe, zapewniając kulinarny komfort. Weź udział w konkursie i pokaż nam, jakie danie lub deser jest Twoim zimowym faworytem!
Zima to czas odpoczynku i ogólnego spokoju. Nastrój ten dość szybko przenika do naszych kuchni. Na pierwsze miejsce wysuwają się sycące potrawy mięsne, rozgrzewające i treściwe zupy, czy pachnący dzieciństwem domowy chleb. Swoje pięć minut mają także zdrowe kasze i aromatyczne gulasze. Babeczki, serniki, pierniki i pączki bez wyrzutów sumienia znikają z talerza.
Zimowe smaki dają poczucie kulinarnego spełnienia. Sycą i rozpieszczają podniebienia. Z czułością otulają zziębnięte kubki smakowe, zapewniając kulinarny komfort. Weź udział w konkursie i pokaż nam, jakie danie lub deser jest Twoim zimowym faworytem!