eliza5519

eliza5519

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 117]

Koreczki mięsne na słodko

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Przepyszne koreczki mięsne z serem i rodzynkami, idealne na rodzinny grill ale również na co dzień, jako przekąska między posiłkami.

Koreczki mięsne na słodko

Składniki:

Koreczki mięsne na słodko

 

  • szynka pokrojona w grubą kostkę
  • garść rodzynek
  • żółty ser pokrojony w kostkę
  • kilka wykałaczek

Sposób przygotowania:

Koreczki mięsne na słodko
Wszystkie przygotowane przez nas produkty nadziewamy na wcześniej przygotowane wykałaczki. Robimy to w następującej kolejności: najpierw nadziewamy rodzynkę, następnie kostkę sera, szynkę pokrojoną uprzednio w grubą kostkę, i znowu rodzynkę. W podobny sposób przygotowujemy resztę koreczków. Podajemy jako przekąskę na zimno, lub na ciepło.Smacznego!!!