agusia2361

agusia2361

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 506]

koreczki według Agusi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Mała przekąska zawsze przydatna.Smacznego.

koreczki według Agusi

Składniki:

koreczki według Agusi

 

  • oliwek lub małych marynowanych grzybków,4 srąki konserwowej papryki,20 dag wędzonej piersi indyczej,wykałaczki

 

Sposób przygotowania:

koreczki według Agusi
Ser kroimy w kostke 2na 2cm;tak samo kroimy paprykę konserwową i indyka.Nabijamy na patyczki kolejno ser,oliwki,lub grzybki,indyka i paprykę.Przygotowane koreczki wbijamy w dorodne czerwone jabłka.Jabłkowe jeże są bardzo dekoracyjne i mogą stanowić ozdobę stołu nawet na najbardziej eleganckich przyjęciach.

Tagi:

sery ser