Sposób przygotowania:
Koreczki z kaszanki w boczku
Kaszankę kroimy na kawałki o szerokości plastra boczku. Boczek smarujemy musztardą i zawijamy każdym plastrem każdy kawałek kaszanki. Spinamy wykałaczką i kładziemy do grillowania.
Do grillowania kładziemy pokrojoną na potrzebną ilość kawałków pieczarki, paprykę i cebulę. Ze śliwek wyjmujemy pestki, kroimy na połowy i dorzucamy na tackę do grillowania. Kaszankę grillujemy sprawdzając by się nie rozsypywała.
Zdejmujemy kaszankę z grilla i na wykałaczki nadziewamy zgrillowane pieczarki, śliwki, cebulę i paprykę.
Do grillowania kładziemy pokrojoną na potrzebną ilość kawałków pieczarki, paprykę i cebulę. Ze śliwek wyjmujemy pestki, kroimy na połowy i dorzucamy na tackę do grillowania. Kaszankę grillujemy sprawdzając by się nie rozsypywała.
Zdejmujemy kaszankę z grilla i na wykałaczki nadziewamy zgrillowane pieczarki, śliwki, cebulę i paprykę.