Sposób przygotowania:
Roladki z pastą z fety i chlebemETAP 1:
![Roladki z pastą z fety i chlebem Roladki z pastą z fety i chlebem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/roladki-z-pasta-z-fety-i-chlebem-444208.jpg)
Fetę rozetrzeć widelcem,wymieszać z jogurtem.
ETAP 2:
![Roladki z pastą z fety i chlebem Roladki z pastą z fety i chlebem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/roladki-z-pasta-z-fety-i-chlebem-444209.jpg)
Zielone warzywa poszatkować ( ładne liście szpinaku odłożyć do dekoracji). Przełożyć do miski z serem.
Doprawić do smaku wszystkim przyprawami, ostrożnie z solą bo feta zazwyczaj jest słona.
Całość wymieszać i wstawić na kwadrans do lodówki.
ETAP 3:
![Roladki z pastą z fety i chlebem Roladki z pastą z fety i chlebem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/roladki-z-pasta-z-fety-i-chlebem-444210.jpg)
Rzodkiewkę pokroić w cienkie plasterki. Paprykę w cienkie słupki. Każdą kromkę chleba pokroić na 4 słupki o szerokości około 1 cm.
Szynkę posmarować pastą. Na jednym z krótszych boków ułożyć słupek chleba, dodać kawałek papryki i kiełki. Zrolować.
Przygotowaną roladkę przeciąć na pół. Przygotować koreczek- na wykałaczkę nabić plaster rzodkiewki,wbić roladkę z szynki ,następnie dać rzodkiewkę, wykończyć liściem szpinaku. Smacznego!
CORAL