alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Krabowa z kukurydzą

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszna, szybko się ją przygotowuje

Krabowa z kukurydzą

Składniki:

Krabowa z kukurydzą

 

  • 1 opakowanie mrożonych paluszków krabowych
  • 1 puszka kukurydzy
  • 2 łyżki majonezu
  • 100 ml jogurtu naturalnego
  • pół puszki ananasów
  • sól
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Krabowa z kukurydzą
Paluszki rozmrozić i pokroić w kostkę. Wymieszać z odsączoną kukurydzą. Ananasy odsączyć i pokroić w drobną kostkę. Jogurt rozetrzeć z majonezem. Przyprawić. Składniki wymieszać. Schłodzić.

Tagi:

kukurydza