Margarynę wszem ale chyba tylko taką, przeznaczoną do smarowania, czyli spożywania bez obróbki termicznej.
Przepis ciekawy, wklejam do: "wypróbować" ( u nas to "do ulubionych").
Margarynę wszem ale chyba tylko taką, przeznaczoną do smarowania, czyli spożywania bez obróbki termicznej.
Przepis ciekawy, wklejam do: "wypróbować" ( u nas to "do ulubionych").
Margarynę wszem ale chyba tylko taką, przeznaczoną do smarowania, czyli spożywania bez obróbki termicznej.
Przepis ciekawy, wklejam do: "wypróbować" ( u nas to "do ulubionych").
Może być każda margaryna tylko w pokojowej temperaturze, aby się nie zważyła.
~~(*_*)~~
[quote nick=45Kazik]Margarynę wszem ale chyba tylko taką, przeznaczoną do smarowania, czyli spożywania bez obróbki termicznej.
Przepis ciekawy, wklejam do: "wypróbować" ( u nas to "do ulubionych").[/quote]
Może być każda margaryna tylko w pokojowej temperaturze, aby się nie zważyła.
~~(*_*)~~
45Kazik
Przepis ciekawy, wklejam do: "wypróbować" ( u nas to "do ulubionych").
Ewka
Może być każda margaryna tylko w pokojowej temperaturze, aby się nie zważyła.
~~(*_*)~~
45Kazik