pinecha

pinecha

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 98]

Kresowe Roladki

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Mały płat słoninki tniemy na 3 cienkie plastry, spód każdego plastra solimy

Kresowe Roladki

Składniki:

Kresowe Roladki

 

  • Sól, papryka słodka i ostra, pieprz ziołowy, czosnek i oczywiście cieniutki płat słoniny.

Sposób przygotowania:

Kresowe Roladki
Mały płat słoninki tniemy na 3 cienkie plastry, spód każdego plastra solimy i posypujemy słodką papryką przekładamy na drugą stronę i znowu solimy, posypujemy pieprzem ziołowym, ostrą papryką i słodką (słodką to pewnie dla koloru) i wyciskamy przez praskę około 4 ząbków czosnku. Czosnek rozsmarowujemy i zawijamy naszą roladkę Teraz roladka musi kilka dni w lodówce poleżeć



http://gotujmy.p2a.pl/viewtopic.php?pid=35#p35