Sposób przygotowania:
Kuleczki kokosowe.
Podgrzewamy masło oraz kremówkę do momentu rozpuszczenia.
Do miski wsypujemy cukier puder oraz kokos, wszystko zalewamy letnią masą. Dobrze mieszamy aby się połączyło i formujemy kuleczki dowolnej wielkości.
Kładziemy je na papier do pieczenia i wstawiamy do lodówki na min. 1 godz, żeby stwardniały.
W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekolady i obtaczamy w niej kokosowe kulki. Ponownie wkładamy do lodówki żeby czekolada była twarda.
Do miski wsypujemy cukier puder oraz kokos, wszystko zalewamy letnią masą. Dobrze mieszamy aby się połączyło i formujemy kuleczki dowolnej wielkości.
Kładziemy je na papier do pieczenia i wstawiamy do lodówki na min. 1 godz, żeby stwardniały.
W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekolady i obtaczamy w niej kokosowe kulki. Ponownie wkładamy do lodówki żeby czekolada była twarda.